Onze aanpak

Succesvolle verbetertrajecten

Of het nu gaat om financiële dienstverlening, de publieke sector, industrie, energie, transport, media, onderhoud, telecom of retail; efficiënt werken is een hot topic. Bij grote organisaties als Voestalpine, Unilin, Burgers, Balta en Heijmans bepaalden wij het verbeterpotentieel en realiseerden we vervolgens succesvolle verbetertrajecten.

Bedrijf onze aanpak accezz 2

Alle facetten van de bedrijfsvoering

Met veel passie maken wij het mogelijk dat organisaties efficiënter en professioneler kunnen werken. Dat doen we op de werkvloer én op alle managementniveaus. Met opgestroopte mouwen en ons gezond boerenverstand. Accezz heeft een ruime expertise in alle facetten van de bedrijfsvoering, productiviteits- en kwaliteitsverbetering, operational excellence, continuous improvement, lean en kaizen, het optimaliseren van de supply chain, capaciteitsmanagement, outsourcing, het reduceren van waste, het verbeteren van operationele managementvaardigheden en verkoopvaardigheden.

Bedrijf onze aanpak accezz 3

Meetbaar en blijvend resultaat

Excelleren in operationeel management over de gehele breedte van een organisatie biedt geweldige kansen. Wij laten teams en management beter presteren door het tot stand brengen van structurele gedragsverandering. Onze resultaten zijn gegarandeerd, meetbaar en blijvend.

Bedrijf onze aanpak accezz 4

Actuele uitdagingen

‘De wereld verandert …’, hoe vaak heb je die inmiddels al niet gehoord? In dit cliché schuilt echter meer waarheid dan ooit tevoren. Personeelstekorten, hoge energieprijzen, verstoring van de toeleveringsketen, steeds strengere duurzaamheidseisen, inflatie en een recessie die op de loer ligt. De wereld verandert - en op een hoop factoren heb je helaas geen invloed. Wat je wél kunt doen, is zelf ook veranderen. Operationeel herstructureren en je bedrijfsvoering flink aanpassen om competitief te blijven. Dat kan alleen door fundamenteel te veranderen. Wij zorgen ervoor dat jij meer uit je organisatie haalt met je bestaande mensen en middelen. Zodat je de dromen van jouw organisatie kunt blijven najagen.

Bedrijf onze aanpak accezz 1
Accezz logo bedrijfsleven 1
Accezz logo bedrijfsleven 2
Accezz logo bedrijfsleven 3
voestalpine
unilin
Accezz logo bedrijfsleven 6
rar
Accezz logo bedrijfsleven 8
Accezz logo bedrijfsleven 9
Accezz logo bedrijfsleven 10
Accezz logo bedrijfsleven 11
Accezz logo bedrijfsleven 12
Accezz logo bedrijfsleven 13
Accezz logo bedrijfsleven 14
balta
ASDA
Beaulieau
Bibliotheek Rivierenland
Bijenkorf
Burgers
Cocks Vleeswaren
Colruyt
Connexxion
Heijmans
ISM
KBC
Lovink
Molnlycke
Nestle
Ohra
Orfit
SGE
Tata Steel
Tiense Suiker
Trouw Nutrition
Van Moer Logistics
Vitalo
Westvlees
WP Packaging
Wyoming

Verander om te verbeteren

Accezz cta 1