Onze aanpak

Gezondere zorgorganisatie

Accezz is expert op het vlak van gedragsverandering en effectiever werken in de zorg. Ziekenhuizen, verpleeghuizen, ouderen- en gehandicaptenzorg, thuiszorg, GGZ, jeugdzorg en revalidatie; overal zien en kennen we verbeterkansen - én grijpen we die samen met jou. Procesoptimalisatie, capaciteitsmanagement, goed functionerende managementsystemen, veranderd werkgedrag, hogere medewerkerstevredenheid en hogere kwaliteit van zorg zijn zowel binnen teams met als zonder cliënten van belang.

Zorg onze aanpak accezz 3

Draagvlak binnen de hele organisatie

Verandering binnen jouw organisatie kan voor weerstand zorgen. Sterker nog: zal voor weerstand zorgen. Die nemen we weg door een pact te sluiten en bondgenoot te worden van de mensen binnen jouw zorgorganisatie. Met opgestroopte mouwen begeven onze consultants zich op de werkvloer. Zo winnen ze het vertrouwen van jouw mensen. Samen richten we de bedrijfsvoering zo in dat er gelijkwaardige of betere zorg tegen lagere kosten geleverd kan worden. De verbeterde werkprocessen zijn allereerst op de patiënt, cliënt of bewoner gericht. De kwaliteit van zorg staat altijd centraal. Met onze ‘bottom up’-aanpak boeken wij blijvend resultaat met medewerkers en leidinggevenden - en creëren we draagvlak binnen de hele organisatie.

Zorg onze aanpak accezz 2

Uitdagingen in de zorg

Het leveren van goede zorg, de krapte op de arbeidsmarkt en vermindering van werkdruk worden in de zorg een steeds grotere uitdaging. Accezz wordt daarom steeds vaker ingeschakeld voor gedragsverandering op de werkvloer én binnen het management. Dat alles om effectiever te worden en meer kwaliteit te generen. Maar ook om een oplossing te bieden voor tariefdruk en veranderend zorgaanbod. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met de ontwikkelingen, initiatieven en het beleid van jouw zorginstelling.

Zorg onze aanpak accezz 1
Accezz logo zorg 1
cwz
Accezz logo zorg 3
Accezz logo zorg 5
middin
Accezz logo zorg 8
severinus
sophia revalidatie
trias
Accezz logo zorg 12
Accezz logo zorg 13
Accezz logo zorg 14
Accezz logo zorg 15
Hww zorg 2
Bartimeus
Beukenstein
Bruggerbosch
Archipel Zorggroep
Cello transparent
Careyn transparant
AZ Monica
De Trans
De Zijlen
Deventer Ziekenhuis
Dichterbij
Esperia
Haga Ziekenhuis
Het Zand
Humanitas
Kentalis
Zonnehuisgroep I Jssel Vecht
HWW Zorg
Jarabee trp
Jeroen Bosch Zkh trp
Klimmendaal trp
Lelie Zorggroep trp
Liberein
Livio
Maasstad
MST
Philadelphia
Prisma
Revalidatie Friesland trp
Schakelring
S Heerenloo
Treant
Triade Vitree trp
Van Boeijen trp
Woenselse Poort Trp
Woonzorggroep Samen
Zideris trp
Amstelring trp
Hartstichting
ZONL
Zorgpartners trp
Rode Kruis Ziekenhuis trp
AZ Turnhout trp
Carintreggeland
Pactum

Verandering zorgt voor jouw mensen

Accezz cta 3